Виртуални Игри за добрини: Запишете се за турнира по FIFA2020 за PlayStation 4

fifa_advert_1920х1080Промяната в начина ни на живот като общество и като личности, наложена драматично през 2020 г. доведе до преосмисляне и адаптация на проектите и дейностите на всички ни. Българската мрежа трансформира популярната и любима на мнозина инициатива Игри за добрини, и ще реализира нейното виртуално провеждане. През месец март се проведоха два от турнирите по видео игри/спортове между отбори на компаниите, които отново да застанат зад кауза, в която вярват. През май предстои да се проведе и третият турнир: по FIFA2020 за PlayStation 4.

Игрите са:

  1. Counter-Strike: Global Offensive за PC с домакин Софарма. Турнирът се проведе на 27 март, събота;
  2. Онлайн шах с домакин Асарел-Медет. Турнирът се проведе на 20 март, събота;
  3. FIFA 2020 за PlayStation 4 с домакин Аурубис. Турнирът ще се проведе на 29 май, събота.

Ангажирането на служителите и сплотяването им в отбор, състезаващ се за обща кауза е убедителен пример за споделени ценности и настойчивост да продължаваме, въпреки всички трудности и препятствия, в една обща посока, особено днес, в настоящата турбулентна ситуация.

Проектът „Игри за добрини“ на Българската мрежа цели да покаже, че отговорните компании, доброто здраве на служителите, спортът и каузите могат да вървят ръка за ръка. В изпълнение на тази цел Мрежата организира поредица спортни турнири, в които всяка участваща компания се бори за избрана от нея социална кауза. Така печелейки турнира, печели и избраната от отбора кауза, за която отива събрания награден фонд.

„Игри за добрини“ е част от колективната програма на Българската мрежа на Глобалния Договор на ООН „Здрави на работа“, която стартира в изпълнение на Стратегическия план 2015+ за работа по Целите на ООН за устойчиво развитие. Програмата “Здрави на работа” кореспондира на Цел 3 “Осигуряване на здравословен начин на живот и стимулиране на благосъстоянието на всички във всички възрасти”.

Ако Вашата компания има желание да се включи в тазгодишното виртуално издание на „Игри за добрини“, моля, попълнете следната Заявка за записване (В момента заявката се попълва само за турнира по FIFA20 за PS4) и ни я изпратете на e-mail адрес secretariat@unglobalcompact.bg. След като получим попълнена заявка ще Ви изпратим допълнителна информация за участието в турнирите, а Описанието и Общите правила за виртуалните Игри за добрини можете да откриете тук. Регистрацията за участие в  турнира по FIFA202- за PS4 е отворена до 21 май, 2021 г.