“Игри за добрини” – в името на здравето, спортния дух и добрите каузи

“Игри за добрини” – в името на здравето, спортния дух и добрите каузи 

IMG_1543

В началото на октомври станахме свидетели на финалния спортен турнир от тазгодишното пилотно издание на проекта „Игри за добрини“. Зрителите в Овергаз Арена наблюдаваха волейболните мачове, по време на които царяха страхотно настроение, адреналин и желание за победа.

Участие взеха състезателите на Аурубис, Мтел, Овергаз и ТехноЛогика, всички, играейки в името на своята кауза:
• Екипът на Аурубис България отново избраха да подкрепят лечението на деца от района на Пирдоп
• Отборът на Мтел посвети своята игра в името на каузата Стипендии “Готови за успех” за ученици и студенти без родители. Тя подкрепя образованието на деца и младежи с изключително добри постижения и отличен успех, които са без родители, отгледани от роднини или в социални домове
• Участниците на Овергаз заявиха своята подкрепа на ученици в нужда, от енергийни специалности на професионалните технически гимназии в Ямбол и Русе
• А тимът на ТехноЛогика се състезава в подкрепа на реставрацията на храм “Св. Архангел Михаил”, в Габрово.

IMG_1535След изиграването на шест атрактивни и оспорвани мача, волейболният турнир беше завоюван от отбора на Аурубис България, следван на второ място от екипа на Мтел, този на ТехноЛогика на трета позиция и състезателите на Овергаз, заемащи четвърто място.
Благодарим за съдействието и приноса на нашите партньори от BCause, Национален Тенис Център и Волейболна академия „Стойчев-Казийски“ и компаниите домакини.

И нека не забравяме, в отборните турнири на „Игри за добрини“ всички участници са победители, защото спортът обединява компании за добри каузи, печели и екипът, печели и обществото, спортът изгражда добро здраве, характер за победа и добро сърце.

Очаквайте догодина издание „Игри за добрини“ 2018! 

Разгледайте галерия от събитието тук.
Прочетете още и какво споделиха някои от участниците от четирите турнира.

За повече информация относно проекта, моля, свържете се с нас на secretariat@unglobalcompact.bg