Записването за „Гордея се с труда на моите родители“ и „Базар на професиите“ 2023 е отворено за компании

Базар на Професиите банер - Facebook page cover_UNLogo_small

През ноември Българската мрежа на Глобалния договор на ООН отново ще бъде домакин на двете събития за ранно професионално ориентиране, а именно “Гордея се с труда на моите родители” и “Базар на професиите”.

“Гордея се с труда на моите родители”, както всяка година, ще се проведе на 1-ви ноември, Деня на народните будители. В края на месеца, на 24-ти и 25-ти ноември ще се проведе деветото издание „Базара на професиите“. Базарът е най-голямото публично изложение за представяне пред ученици на професии от компании и професионалисти.

За да даде възможност на повече деца и младежи да се запознаят с най-различни професии и възможности за реализация, „Базара на професиите“ отново ще бъде проведен в хибриден формат, като това ще включва присъствие на живо и стриийминг на презентациите и панелите.

Компаниите ще могат да разчитат на съдействие от Българската мрежа по подготовката за представяне на професиите и на практически съвети от наръчниците за провеждане на „Гордея се с труда на моите родители“ и „Базар на професиите”.

Прочетете повече информация за събитията и условията за участие.

Компаниите могат да заявят своето участие до 1-ви ноември включително на coordinator@unglobalcompact.bg.

Заявка за участие в Базар на професиите 2023