ТЕЦ „ КонтурГлобал Марица Изток 3“ обнови изцяло двора и фасадата на ОУ „Св. Паисий Хилендарски“ в гр. Гълъбово

DSC_9650

Проектът, на стойност над 550 000 лева, преобрази най-старото учебно заведение в града

ТЕЦ „КонтурГлобал Марица Изток 3“ извърши цялостен ремонт на фасадата и двора на едно от най-старите учебни заведения в гр. Гълъбово – Първо ОУ „Св. Паисий Хилендарски“. Инвестицията е в изпълнение на дългогодишната социална програма на компанията, насочена към подобряване живота на местната общност.

Проектът е реализиран в рамките на 10 месеца, от юли 2021 до края на април 2022 г., без да бъде засегнат учебния процес на децата. Напълно ремонтирани са фасадата на основната сграда и покрива на физкултурния салон, изцяло е подменена настилката на двора, обновени са зелените пространства за отдих. Зад училището са изградени модерни спортни игрища с подходящи настилки за баскетбол и футбол, а малчуганите от предучилищните групи се радват на нова детска площадка.

„За нас в „КонтурГлобал Марица Изток 3“ е важно всички деца да получат качествено образование в благоприятни и безопасни условия. През дългата си история училище „Св. Паисий Хилендарски“ е дало успешен старт в живота на редица изтъкнати граждани на Гълъбово. Желаем на децата да следват техните стъпки, да получат пълноценна реализация и да се наслаждават на радостни и спокойни игри на новите спортни съоръжения”, каза Красимир Ненов, изпълнителен директор на „КонтурГлобал Марица Изток 3“.

Прочетете повече