Better Hospitality Initiative 2024

Инициативата „Better Hospitality Initiative“ (BHI) се осъществява от водещите локални мрежи на Глобалния договор на ООН в сферата на устойчивия туризъм. Тя подкрепя трансформацията на сектора към въглеродна неутралност чрез повишаване на осведомеността и изграждане на умения сред лицата, отговорни за вземането на решения в сектора, модериране на групи за взаимно обучение и създаване на осезаеми стимули за бизнеса за планиране и прилагане на конкретни мерки.

Сътрудничим си с утвърдени организации като EarthCheck, Expedia Group, International Finance Corporation и EDGE, It Must Be NOW, myclimate, Science Based Target Initiative, Sustainable Hospitality Alliance и World Travel & Tourism Council. Всяка онлайн сесия на BHI се провежда с един или двама от тези партньори.

Предимства от участието в „Better Hospitality Initiative“:

  • Ще се запознаете с инструменти и подходи за намаляване на консумацията на енергия на бизнеса, привличане на работна сила и получаване на финансиране чрез мерки за устойчивост.
  • Ще имате възможност да се учите от колеги и ще научите примери за добри практики.
  • Ще имате възможност да спечелите наградата Better Hospitality Award и по този начин да получите подкрепа за проект или стратегия за устойчивост на вашата компания.*
  • Ще получите сертификат за успешно завършване от водеща локална мрежа на Глобалния договор на ООН в сферата на устойчивия туризъм.*

*ако участвате в поне 3 сесии

Регистрация и участие

  • Регистрирайте се веднъж и участвайте в колкото сесии искате.
  • Една регистрация може да включва до двама души, т.е. двама представители на вашия хотел/компания могат да се включат в срещите и да получат достъп до платформата за обучение и споделяне на BHI.
  • Ако не можете да участвате в някои от сесиите, можете да ги гледате на запис в платформата за обучение и споделяне на BHI.
  • Такса за участие: безплатно за членове на Глобалния договор на ООН; 60 USD за компании, които не са членове.

Регистрирайте се и научете повече за инициативата: https://www.globalcompact.ch/bhi